Διάβασες το προηγούμενο άρθρο και θέλεις να μάθεις και άλλα. Σήμερα θα δούμε πιο βαθιά τι κάνουν οι επαγγελματίες του στοιχήματος για να έχουν σταθερά κέρδη πάντα.

Στο προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για τις καυτές ομάδες. Πέρα όμως από αυτές υπάρχουν και οι επονομαζόμενες «ισχυρές ομάδες». Αυτές είναι οι ομάδες που ναι μεν παίζουν καλά αλλά τερματίζουν συνήθως από τρίτοι έως και έβδομοι στο πρωτάθλημα. Οι ομάδες αυτές αν και έχουν καλή βαθμολογία δεν είναι τόσο σταθερές όσο οι «καυτές» ομάδες. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι αποδόσεις τους είναι συνήθως υψηλότερες από τις «καυτές» ομάδες και φτάνουν από 4/7 έως 10/11. Όποιος παίξει καλά τις ισχυρές ομάδες τα κέρδη του αυξάνονται ταχύτατα.

Μέχρι εδώ, έχετε καταλάβει ότι δίνουμε έμφαση στις «καυτές» και στις «ισχυρές» ομάδες, αλλά δεν μένουμε εκεί στοιχηματίζοντας σε κάθε καλή ομάδα κάθε Σάββατο. Για να είμαστε σίγουροι για το κέρδος μας εξετάζουμε κάποιους σημαντικούς παράγοντες πρώτα. Μόνο έτσι τα στοιχήματα μας θα κερδίσουν κατά 99%. Άλλωστε κάθε επαγγελματίας του χώρου που βγάζει σταθερά λεφτά από τα προγνωστικά για στοίχημα ποδοσφαίρου ξέρει ότι πρέπει να ποντάρει μόνο σε ομάδες που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κερδίσουν.

Πως καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι καλές ομάδες και ποιες πρέπει να αφήνουμε στην απ’ έξω; Καλή ερώτηση. Εάν  δείτε τις αποδόσεις του Σαββάτου, θα προσέξετε ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που παίζουν με αποδόσεις μεταξύ 8/11 – 1/7. Έστω ότι αυτή την εβδομάδα υπάρχουν 10 ομάδες που έχουν αποδόσεις μικρότερες από τις 8/11. Από αυτές τις 10 ομάδες, πιθανότατα θα κερδίσουν οι 6, Επομένως, στόχος μας είναι να καταλάβουμε ποιες είναι σίγουρα οι ομάδες που θα κερδίσουν.

Μπορεί να εκπλαγείτε τώρα, αλλά δεν πρόκειται να εστιάσουμε στη φόρμα. Γιατί όχι? Επειδή αυτός είναι ο τρόπος που έχουν οι bookies για να ελέγχουν τις αποδόσεις τους. Εάν η μια ομάδα έχει μικρότερες αποδόσεις από μια άλλη, συνήθως σημαίνει ότι η πρώτη ομάδα  είναι καλύτερη από αυτή ή είχε καλύτερη διαδρομή στα τελευταία παιχνίδια. Θα κοιτάξουμε λίγο πιο εστιασμένα τώρα.

Σε πρώτη φάση θα εξετάσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Είναι διαδεδομένο πλέον ότι οι γηπεδούχοι φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα από τις ομάδες εκτός έδρας. Αυτό συνήθως το καταλαβαίνουμε και από τις αποδόσεις που παίρνουμε. Ο Ολυμπιακός θα παίρνει μικρότερη απόδοση στην έδρα του από ότι εκτός έδρας ακόμα και αν έπαιζε με την ίδια ομάδα, την ίδια ημέρα. Αυτό συμβαίνει γιατί βλέποντας τα στατιστικά, οι ομάδες εντός έδρας έχουν μεγαλύτερο ποσοστό νικών.

Πως μεταφράζεται αυτό; Τι είναι καλύτερο? Να υποστηρίζουμε μια ομάδα εντός έδρας ή να έχουμε μια καλύτερη απόδοση με το παιχνίδι μιας καυτής ομάδας; Μετά από έρευνες φαίνεται ότι αν ποντάρουμε στους γηπεδούχους έχουμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία των στοιχημάτων που βάζουν οι επαγγελματίες είναι σε γηπεδούχους. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες φορές που προτιμούν να στοιχηματίζουν σε ομάδα εκτός έδρας ομάδα διότι πιστεύουν ότι έτσι θα έχουν εξαιρετική πιθανότητα να κερδίσουν. Πότε? Θα δούμε αυτή την περίπτωση αργότερα.

Ορίστε ένα μίνι τεστ για να βρείτε τις επιλογές που κερδίζουν. Αναρωτηθείτε πριν ποντάρετε τα παρακάτω πράγματα:

1. Σε τι φάση είναι οι βασικοί παίκτες της ομάδας που υποστηρίζουμε; Μήπως λείπουν? Τσεκάρετε συχνά τα νέα της ομάδας στο διαδίκτυο, για παράδειγμα εάν όντως λείπουν κάποιοι βασικοί παίκτες, μάλλον πρέπει να το ξαναδείτε το στοίχημα σας.

2. Μήπως το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας ήταν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση; Αυτός είναι ένας παράγοντας που μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει την ομάδα.

3. Αν η ομάδα έχει τιμωρηθεί προτείνουμε να αποφύγετε το παιχνίδι.

4. Τι διακυβεύεται σε αυτό το παιχνίδι; Εάν η πιο αδύναμη ομάδα πρέπει να κερδίσει για να γλιτώσει τον υποβιβασμό, τότε καλύτερα να μη στοιχηματίζετε σε αυτό το παιχνίδι.

Ελπίζω να τα χαρήκατε όλα αυτά.  Καιρός  να γίνετε επαγγελματίας παίκτης στοιχήματος και να απολαύσετε ένα ωραιότατο δεύτερο μισθό από το ποδόσφαιρο.